sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Uusi alku, taustatutkimusta ja markkinointia

Ystäväni Ninan tekemä Galvanic Spa kasvohoito oli uuden polun alku. Huomasin, että jotain oli tehtävissä ja päätin lopettaa uhrina olon. Ainakin yrittää pitää. Olin valmis hankkimaan rasvaa sulattavan ja kiinteyttävän vartalolaitteen heti. Isäni kanssa sovimme, että osa laitteesta on synttärilahjani. 50-vuotispäivät eivät enää ahdistaneet kovin paljoa.

5 päivää  tilauksesta oli paketti perillä. Galvanic Spa -laitteella aloitin kropan kiinteytyksen. Vaikka painoa oli tullut takaisin, laihtumisen jälkeen vatsanahkani roikkui kaksinkerroin reisien päällä. Galvanic Spa piristi kummasti: kahdessa viikossa katosi lanteilta pari senttiä ja vyötäröstä reilusti yli sen. Tein käsittelyn pari kolme kertaa viikossa. Ruokavalion tarkkailu sai taas uutta pontta. Tästä tämä lähti!

Tutustuin laitteen valmistaneen yhtiön periaatteisiin ja tuotteisiin tarkemmin. Erityisesti firman luottoluokitus (5A1 - korkein mahdollinen) ja tarkkaan valvotut tutkimuskäytännöt vakuuttivat. Upea tutkimustiimi, yhteistyö huippuyliopistojen kanssa ja 16 kansainvälistä patenttia (2012) nostivat edelleen pisteitä. Yhtiö oli saanut maailmalla useita palkintoja, mm. Stevie-palkinnon vuoden parhaana yhtiönä Yhdysvalloissa. Oli perin järkeenkäypää, että tämä firma satsaa kehon hyvinvointiin sisältä ja ulkoa: ravintolisät tukevat kehon hyvinvointia solu- ja geenitasolla sisältäpäin palauttaen niiden toimintaa ajassa taaksepäin. Muut  tuotteet, kuten kokeilemani Galvanic Spa, vaikuttavat ihoon ulkoa päin, mutta syvältä ja tehokkaasti. Antiaging on firman genre - ja sitä minä tarvitsen!

Halusin ehdottomasti kokeilla ravintolisiä, joista ystävänikin oli saanut apua: olin laihtuakseni popsinut monesta purkista erilaisia vitamiineja ja hivenaineita. Silti olo oli aina nuutunut ja väsynyt. Mittautin antioksidanttitasoni siihen tarkoitetulla erikoisskannerilla. Ei niin paha tulos, mutta parannusta tarvittiin. Syödessäni useasta purkista erilaisia vitamiineja, mineraaleja ja muita aineita, sain sekalaisen määrän aineita, joiden määrät ja suhteet eivät olleet optimaalisia. Osa aineista esti toisten imeytymisen ja jotain tuli liikaa. Omegahappojen tasapainokaan ei ollut oikea. Etsittyäni tietoa antioksidanteista ja vapaista radikaaleista, minulle selvisi, että kaupan lisäravinteista ei useinkaan imeydy kuin 5-30 % (C-poretabletista imeytyy mm. 5 %!). Tämä näkyi skannaustuloksestani. Purkkeihin satsaamani isot rahat eivät tuoneet toivomaani katetta.


Hankin itselleni tämän uuden löytämäni firman kautta ravintolisien johtotähdet, tehokolmikon, joka lupasi paljon hyvää. Sekä tietysti pillerit, jotka kiihdyttävät aineenvaihduntaa. Ennen kaikkea minulle luvattiin rahat takaisin, jos mittauttamani antioksidanttitaso ei nousisi alkumittauksesta kolmessa kuukaudessa. En menettäisi siis mitään: jos taso pysyisi samana, saisin rahat takaisin. Ja jos se nousisi, kuten toivoin, saisin paremman olon itselleni. Todellinen win-win -tilanne!

Nuori mies toi paketin suoraan kotiini neljän päivän kuluttua tilauksestani. Viikon ripulikausi alkoi. Kehoni, erityisesti suolistoni, oli huonossa kunnossa eikä kestänyt tehokkaita ravintolisiä. Puolitin annoksen, jolloin suolikin rauhoittui. Reilun viikon kuluttua ihmettelin sitä puhtia ja innokkuutta, joka minusta löytyi. Mietin, mitä muuta elämässäni oli oikeasti muuttunut ravintolisien myötä. Yhtenä aamuna se aukeni: en enää heräillyt öisin vaan nukuin yöni tasaisesti aamuun asti. Hieman pitempään olisin toki voinut nukkua, mutta yhtäjaksoisen yöunen jälkeen en tuntenut itseäni niin väsyneeksi kuin viimeiset 20 vuotta olin tuntenut.


Tässä ihanassa uudessa tilanteessa minua harmitti ainoastaan se, että en enää muistanut uniani. Rakastan unia. Niiden ihania tapahtumia - kuin eläisin kahta elämää yhtä aikaa. Toisaalta: nyt minulla oli puhtia elää itse omaa elämääni täydellä höyryllä! Jaksoin tavata ystäviäni ja käydä ulkona. Pystyin kokemaan ainakin osan tuon maagisen unimaaliman kokemuksista ihan itse. Elävässä elämässä.

Ravintolisien syömisen aloitettuani en myöskään enää himoinnut jokaista ohittamaani suklaapatukkaa tai leivosta. Ei yksinkertaisesti tehnyt mieli mitään hyvää. Paitsi porkkanoita, miniluumutomaatteja ja nektariineja. Namskis! Painon hallinta helpottui huomattavasti. Tämän myötä myös jaksoin liikkua aktiivisemmin - tosin kipujeni ja polvivammani sanelemissa rajoissa. Sauvakävelyä ja vesiliikuntaa. Ihan mukavaa. Kävin myös kokeilemassa joogaa ja Pilatesta. Joogaan tasapainoni ei oikein taipunut. Jälkimmäinen tuntui onnistuvan pienin muutoksin myös minulta, entiseltä aktiiviselta tanssijalta. Ehkä vielä joku päivä pystyisin myös taas tanssimaan!

Uusi aktiivinen sosiaalinen elämä on saanut minut huolehtimaan itsestäni aina vain enemmän. Voisi ehkä jopa sanoa, että minä olen nykyään kiinnostunut itsestäni: mitä minä puen päälleni, miltä minä näytän, mitä muut ajattelevat minusta, mitä muuta minä voisin tänään tehdä. Sain hankittua itselleni myös kauan himoitsemani Galvanic Spa -kasvolaitteen, jolla tuo aiemmin mainittu roikkuva naama saatiin aisoihin: bulldog-juonteet poskien vieressä ja huulia alaspäin vetävät juonteet alkoivat vähitellen häipyä. En mielestäni näytä enää niin äkäiseltä ja maansa myyneeltä keski-ikäiseltä vanhalta naiselta, kuin olin näyttänyt ennen törmäämistäni Galvanic Span ihmelaitteisiin. Kuten jo mainitsin: olen nykyään todella onnellinen nainen!




Kun itse saa kokeilla ja kokea, uskoo kokemaansa. Näin se on erityisesti meidän suomalaisten suhteen. Minä olen ollut mielenkiintoisella matkalla itseeni ja kokenut sen varrella jotain ihmeellistä. Sellaista, jonka haluan jakaa koko maailman kanssa. Päätin lopulta rohkeasti ryhtyä käyttämieni tuotteiden markkinointiverkoston aktiiviseksi jäseneksi ja jakaa kokemaani hyvää myös muille.

Tämän päätöksen myötä aloitin myös tämän blogin. Haluan jakaa kokemukseni teidän lukijoiden kanssa. Samalla voin jakaa myös tiedon murusia perustuen etsintöihini ja kokemuksiini. Toivottavasti olet valmis mielen räjäyttävään matkaan. Varaudu tietyn asteiseen markkinointiin ja uusien innovaatioiden esittelyyn (Yhtiö tuo markkinoille vuosittain jotain uutta, ihmeellistä ja ihanaa), mutta myös ehtaan pohdintaan asioista. Kerron asiat niinkuin olen ne itse kokenut tai ymmärtänyt. Irtisanoudun siitä, että sanomaani pidetään faktana. Muista tarkistaa asiat itse, jos joku juttu epäilyttää tai mietityttää. Näin minäkin teen.

Jos haluat tutustua vielä tarkemmin näihin asioihin, voit ottaa minuunkin suoraan yhteyttä: antiaging.ojanen@gmail.com. Järjestän esittelytilaisuuksia pääkaupunkiseudulla ja satunnaisesti myös muualla Suomessa. Olet myös lämpimästi tervetullut tiimiini: opastan sinua mielelläni uuden elämän ja ihanien mahdollisuuksien alkuun.

1 kommentti:

  1. Katso tämä video: http://www.youtube.com/watch?v=V1Y9xUCEF4Q&feature=youtu.be . Jos haluat lähteä rakentamaan tuottavaa järjestelmää, kuten videossa, ota yhteyttä :D

    antiaging.ojanen@gmail.com

    VastaaPoista